Disclaimer

Deze website heeft het doel informatie te geven over de Coöperatieve Windenergievereniging Meerwind, onze doelstellingen en algemene informatie duurzame energie. De informatie op deze website wordt met zorgvuldigheid samengesteld en geplaatst. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Dit proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op deze internetsite.

Bepaalde artikelen op deze website verwijzen naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover wij geen controle hebben. Meerwind draagt geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie uit die bronnen.

Coöperatieve Windenergie Vereniging Meerwind U.A. sluit iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de website van Meerwind uit. Daarbij dient onder meer gedacht te worden aan schade als gevolg van virussen, computerfraude, schade aan hard- of software. Gebruik van de website is geheel voor eigen rekening en risico. Meerwind sluit tenslotte iedere aansprakelijkheid uit voor schade die is ontstaan en/of is veroorzaakt als gevolg van fouten en/of grove opzet van medewerkers en vrijwilligers van Meerwind.


Privacy Statement

Alle gegevens die door ons worden verzameld, worden strikt vertrouwelijk bewaard en niet uitgeleend, verkocht of op een andere manier openbaar gemaakt of aan derden verstrekt. De informatie die u verstrekt wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Op het informatie- en inschrijfformulier verzoeken wij u uw persoonlijke gegevens in te vullen, (zoals naam, adres en emailadres). Het doel van het registreren van deze persoonsgegeven is het bijhouden van onze ledenadministratie en versturen van informatie over onze coöperatie, bijvoorbeeld de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Wij zullen deze gegevens nimmer doorgeven aan andere partijen zonder uw toestemming.

De doormelding van uw aanmeldingsgegevens richting onze energie-afnemer Greenchoice geschiedt enkel met uw uitdrukkelijke toestemming.


Beeldrechten

Alle beelden op deze website zijn eigendom van Meerwind en auteursrechtelijk beschermd.

Reproductie, kopieren, verspreiding, aanpassen of enigerlei ander gebruik van deze bronbestanden is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar, (Meerwind).

Voor gebruik van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Indien u vragen heeft over de disclaimer, privacy statement of beeldrechten, kunt u contact opnemen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

↑ Top